'Veljkovic zal praten over personen die nog niet in verdenking werden gesteld'

'Veljkovic zal praten over personen die nog niet in verdenking werden gesteld'

20-11-2018 19:06
4

Dejan Veljkovic zal al spijtoptant meewerken aan het gerechtelijk onderzoek naar het Belgische voetbalschandaal. Volgens zijn advocaat Kris Luyckx zal zijn client een boekje opendoen over personen die nog niet in verdenking werden gesteld.

"Mijn cliënt zal zijn werkwijze als makelaar in binnen- en buitenland toelichten. Ook die van de clubs, spelers en andere makelaars. Hij zal het eventueel ook hebben over de rol van journalisten. Bovendien zal hij zijn boekje opendoen over de financiële afspraken die gemaakt zijn en de geldstromen die tot stand gekomen zijn uit alle officiële en niet officiële contracten", vertelde Luyckx volgens Het Nieuwsblad.

"Hij zal zijn medewerking verlenen aan het in kaart brengen van de financiële stromen in binnen- en buitenland en alle begunstigden daarin. Dan gaat het ook over personen die nog niet verdenking werden gesteld. Tot slot zal hij ook vertellen over wat hij weet over de mogelijke beïnvloeding van wedstrijden waarin hij rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken was", besloot de advocaat van Veljkovic.

Lees ook: 'De kans is groot dat Veljkovic nooit meer naar de gevangenis moet'