Advocaat van Bayat: “Aangevallen langs alle kanten”

Advocaat van Bayat: “Aangevallen langs alle kanten”

20-11-2018 16:04
3

Sinds dinsdagmiddag zit Dejan Veljkovic niet meer in de cel. Jean-Philippe Mayence vindt dat opmerkijk. In La Dernière Heure vraagt de advocaat van Mogi Bayat waarom zijn cliënt nog niet op vrije voeten is.

"Objectief gezien hebben wij meegedaan het spel. We gaven geen interview weg. Noch hebben we andere regels overtreden. Vandaag keert de eerlijkheid zich tegen ons", stelt de advocaat bij onze Waalse collega's.

Mayence laat uitschijnen dat de zaak Propere Handen er is om Bayat in een slecht daglicht te stellen. "We worden langs alle kanten aangevallen door mensen als Roland Duchâtelet en sportjournalisten, die Bayat niet mogen. Ze schenden het vermoeden van onschuld. Het is schandalig om mensen zwart te maken, die zichzelf niet kunnen verdedigen."

Lekken
Momenteel zijn er al heel wat zaken over de zaak Propere Handen bekend. Onder meer telefoontaps raakte bij de pers. "Men kan zich alleen maar afvragen waar die lekken van afkomstig zijn. En vooral waarom zijn er die lekken?", aldus nog Mayence.