Vanderhaeghe: Ik zei: ik wil niet onderhandelen zolang Glen hier trainer is

Vanderhaeghe: "Ik zei: "ik wil niet onderhandelen zolang Glen hier trainer is""

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 23:05ma 19-11-2018 om 23:05

Yves Vanderhaeghe volgt Glen De Boeck op als trainer van KV Kortrijk. Dat nieuws geraakte in de loop van vorige week bekend. De oud-middenvelder spreekt zichzelf wel enigszins tegen over het verloop van de onderhandelingen.

Eerder liet Vanderhaeghe verstaan dat hij al ruim voor het ontslag van De Boeck op de hoogte was van die nakende beslissing, nu klinkt dat verhaal anders. "Voor de wedstrijd tegen Standard is er een telefoontje geweest: zou je interesse hebben om hier trainer te worden? Ik heb gezegd: "Ik wil niet onderhandelen zolang Glen hier trainer is. Als jullie een beslissing nemen om hem te ontslaan, dan sta ik open voor een gesprek"", claimt hij bij Sporza.

Welke versie ook de juiste is, feit is dat Vanderhaeghe weer aan het roer staat bij Kortrijk. Hoe wil hij de West-Vlamingen weer naar boven loodsen? "De doelman staat meestal te daveren bij die rode muur achter ons doel. Dat moeten we terugkrijgen. Ik denk dat deze groep over voldoende kwaliteiten beschikt. We moeten een resultaat vasthouden, maar het goeie voetbal is al onder Glen De Boeck getoond", blijft hij respectvol voor zijn voorganger.

,

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws