Vanderhaeghe deelt sneertje uit aan Gent: Daarmee kom je al een heel eind

Vanderhaeghe deelt sneertje uit aan Gent: "Daarmee kom je al een heel eind"

19-11-2018 18:46
9

Yves Vanderhaeghe is maandag begonnen aan zijn tweede termijn als trainer bij KV Kortrijk. Na zijn eerste oefensessie nam hij ook de tijd om even met de pers te spreken.

Vanderhaeghe heeft niet lang naar werk moeten zoeken naar zijn ontslag bij KAA Gent. "Ik denk dat ik een bewogen jaar achter de rug heb, met eigenlijk heel goede resultaten. Toch was er veel negativiteit rond mijn persoon en dat vind ik bijzonder jammer. Ik wil daar nu niet per se op terugkeren, want zo ben ik niet. Ik ben iemand die snel vergeet, net zoals ik ook niet te lang ben blijven stilstaan bij mijn ontslag bij KV Oostende", vertelde Vanderhaeghe volgens Het Laatste Nieuws.

De nieuwe coach van Kortrijk kon het toch niet laten om een subtiel sneertje uit te delen aan zijn ex-werkgever AA Gent, waar het bestuur vanaf de eerste dag twijfels had over zijn kwaliteiten. "Ik heb nu weer een nieuwe uitdaging gevonden en ik voel heel veel vertrouwen. Dat stemt me enorm tevreden, want daarmee kom je in het voetbal al een heel eind. Kortrijk ziet in mij een trainer voor de lange termijn", besloot Vanderhaeghe.

Lees ook: Vanderhaeghe was zeven dagen eerder dan De Boeck op de hoogte van KVK-beslissing