'Concurrent van Mertens kan Napoli na nul speelminuten tijdelijk de rug toekeren'

'Concurrent van Mertens kan Napoli na nul speelminuten tijdelijk de rug toekeren'

18-11-2018 10:14

Amin Younes moet zijn debuut voor Napoli nog maken, maar gaat de Zuid-Italianen mogelijk alweer de rug toekeren. De Duitse aanvaller wordt in de Italiaanse media gelinkt aan een transfer naar Genoa.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft de huidige nummer 14 van de Serie A al contact opgenomen met Napoli over een huurtransfer tijdens de winterstop. Younes heeft in Napels nog een contract tot de zomer van 2023, maar de club staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een tijdelijk vertrek van de buitenspeler. Bij Napoli zou hij onder meer Dries Mertens het vuur aan de schenen moeten leggen, maar daar kwam voorlopig nog niets van in huis.

Younes maakte afgelopen zomer zijn geruchtmakende transfer van Amsterdam naar Napels. De vleugelaanvaller had zich onmogelijk gemaakt bij trainer Erik ten Hag, nadat hij weigerde om in te vallen in de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Toen hij al bijna rond leek te zijn met de Italianen, kwam ook VfL Wolfsburg nog in beeld, maar Younes vertrok na veel onduidelijkheid tóch naar het Stadio San Paolo. Vanwege een achillespeesblessure heeft hij nog geen minuten kunnen maken in de hoofdmacht van Napoli.