Waasland-Beveren legt uit: 'We hadden profiel voor ogen, daar past hij perfect in'

Waasland-Beveren legt uit: 'We hadden profiel voor ogen, daar past hij perfect in'

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 16:10za 17-11-2018 om 16:10

Waasland-Beveren zet haar geld op Adnan Custovic. De veertigjarige Bosniër moet het nummer veertien uit de Jupiler Pro League weer naar veiligere wateren loodsen. 

De oud-aanvaller bouwde de voorbije jaren voornamelijk ervaring op als T2 onder de vleugels van Yves Vanderhaeghe, eerst bij KV Kortrijk en later bij KV Oostende. Toen zijn maatje daar vorig seizoen ontslagen werd, kreeg Custovic ook even de kans als hoofdcoach. Hij verloste KVO van het degradatiespook, al waren de resultaten nu ook niet geweldig. 

'Adnan Custovic krijgt nu de kans om zich opnieuw te bewijzen als trainer', verklaart Waasland-Beveren haar keuze op de eigen website. 'Het bestuur had een profiel voor ogen en daar past hij perfect in. Hij toonde aan de kust zijn kwaliteiten als voetbaltrainer en motivator; we zijn er dus van overtuigd dat hij op de Freethiel hetzelfde kan doen. W-B is er zeker van dat Adnan en onze spelersgroep de mix kunnen vormen tot nieuwe successen, waarin het behoud duidelijk de eerste opdracht is.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Waasland-Beveren zich handhaven in Eerste Klasse A, denk je?

(106 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws