Waasland-Beveren legt uit: 'We hadden profiel voor ogen, daar past hij perfect in'

Waasland-Beveren legt uit: 'We hadden profiel voor ogen, daar past hij perfect in'

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 16:10za 17-11-2018 om 16:10

Waasland-Beveren zet haar geld op Adnan Custovic. De veertigjarige Bosniër moet het nummer veertien uit de Jupiler Pro League weer naar veiligere wateren loodsen. 

De oud-aanvaller bouwde de voorbije jaren voornamelijk ervaring op als T2 onder de vleugels van Yves Vanderhaeghe, eerst bij KV Kortrijk en later bij KV Oostende. Toen zijn maatje daar vorig seizoen ontslagen werd, kreeg Custovic ook even de kans als hoofdcoach. Hij verloste KVO van het degradatiespook, al waren de resultaten nu ook niet geweldig. 

'Adnan Custovic krijgt nu de kans om zich opnieuw te bewijzen als trainer', verklaart Waasland-Beveren haar keuze op de eigen website. 'Het bestuur had een profiel voor ogen en daar past hij perfect in. Hij toonde aan de kust zijn kwaliteiten als voetbaltrainer en motivator; we zijn er dus van overtuigd dat hij op de Freethiel hetzelfde kan doen. W-B is er zeker van dat Adnan en onze spelersgroep de mix kunnen vormen tot nieuwe successen, waarin het behoud duidelijk de eerste opdracht is.'

Poll

Kan Waasland-Beveren zich handhaven in Eerste Klasse A, denk je?

(106 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 17 november 2018 om 16:28
Hij past zo perfect in het profiel dat hij de derde keuze was.
Vind ik leuk
zaterdag 17 november 2018 om 16:50
Rare visie
Vind ik leuk
zaterdag 17 november 2018 om 17:19
De vorige 11 trainers de voorbije 6 jaar pasten ook in het profiel... tes gelukkig een ruim profiel...
Vind ik leuk
Intel +1726
zaterdag 17 november 2018 om 18:44
Ja ik denk niet dat iedere coach staat te spelen om bij wb te trainen , hopelijk doet hij het goed en kunnen ze hem wat houden met deze kern wordt dat niet zo makkelijk denk ik .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws