Als Zwitserland speelt zoals tegen Qatar, verliezen ze tegen België met 0-5

"Als Zwitserland speelt zoals tegen Qatar, verliezen ze tegen België met 0-5"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 15:53za 17-11-2018 om 15:53

De Rode Duivels spelen zondagavond hun laatste groepswedstrijd in de Nations League in en tegen Zwitserland. Eupen-middenvelder Danijel Milicevic is perfect als Zwitser perfect geplaatst om hun kwaliteiten in te schatten.

Zwitserland ging woensdag nog onderuit tegen voetbaldwerg Qatar (0-1), maar volgens Milicevic moeten we geen conclusies trekken uit die wedstrijd. Het had de voorbije weken hard geregend in Lugano en het veld was niet goed", zegt de ex-speler van AA Gent die tegenwoordig bij Eupen speelt. "De bondscoach had ook veel spelers gewisseld. Er stonden slechts enkele titularissen op het veld en er waren ook enkele debutanten", vertelde Milicevic aan Sporza.

 "Maar goed, een nederlaag tegen Qatar doet pijn. Ik denk dat de Zwitsers wel wakker geschud zullen zijn. Tegen België zal het iets anders zijn. Het lag vooral aan de motivatie. Die oefenmatchen in de Nations League zijn een goeie zaak, maar in die andere vriendschappelijke wedstrijden heb je vaak een gebrek aan motivatie."

 "De reacties na de match tegen Qatar waren natuurlijk scherp. De pers was niet te spreken over de toewijding van de spelers en het spel an sich. Als je zo speelt tegen België, dan verlies je met 0-5. Want Qatar had meerdere kansen, hé. Ze beseffen dat ze zondag tegen een zeer sterk team zullen spelen." 

Lees ook: Tegenstander van België maakt slechte beurt en gaat onderuit tegen voetbaldwerg

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws