De Sutter ziet schuldige voor geringe interesse: Niet positief in het nieuws

De Sutter ziet schuldige voor geringe interesse: "Niet positief in het nieuws"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 14:32za 17-11-2018 om 14:32

Tom De Sutter heeft nog altijd geen nieuwe ploeg gevonden. De aanvaller wijst daarvoor met een beschuldigende vinger naar Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht.

"Door de uitlatingen van de voorzitter (Roger Lambrecht, red.) ben ik niet positief in het nieuws gekomen. Ik speelde niet veel, maar anderzijds ben ik fit en heb ik mijn staat van verdienste. Roeselare toonde interesse, maar dat is niet doorgegaan. Met Cercle heb ik gepraat. Vitaly (sportief directeur, red.) was geïnteresseerd, maar Monaco haakte af. Er waren gesprekken met clubs als Knokke, Aalst of Gullegem, maar dat wil ik niet doen", vertelde De Sutter aan Het Laatste Nieuws.

De ex-spits van RSC Anderlecht en Club Brugge hoopt nog enkele jaren te voetballen. "Als ik dan na twee maanden besef dat het mijn ding niet is, zijn die amateurclubs daar ook niet bij gebaat. Eerlijk... ik denk dat ik nog veel profclubs kan helpen. Hetzij met mijn goals, hetzij met mijn ervaring. Dat zou ook de bedoeling geweest zijn bij Cercle. De jonge gasten helpen, zonder dat ik per se elke match hoefde te spelen.", besloot De Sutter.

Lees ook: De tijd dringt: "Komt er niets voor Nieuwjaar, dan is het definitief voorbij"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws