De Sutter ziet schuldige voor geringe interesse: Niet positief in het nieuws

De Sutter ziet schuldige voor geringe interesse: "Niet positief in het nieuws"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 14:32za 17-11-2018 om 14:32

Tom De Sutter heeft nog altijd geen nieuwe ploeg gevonden. De aanvaller wijst daarvoor met een beschuldigende vinger naar Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht.

"Door de uitlatingen van de voorzitter (Roger Lambrecht, red.) ben ik niet positief in het nieuws gekomen. Ik speelde niet veel, maar anderzijds ben ik fit en heb ik mijn staat van verdienste. Roeselare toonde interesse, maar dat is niet doorgegaan. Met Cercle heb ik gepraat. Vitaly (sportief directeur, red.) was geïnteresseerd, maar Monaco haakte af. Er waren gesprekken met clubs als Knokke, Aalst of Gullegem, maar dat wil ik niet doen", vertelde De Sutter aan Het Laatste Nieuws.

De ex-spits van RSC Anderlecht en Club Brugge hoopt nog enkele jaren te voetballen. "Als ik dan na twee maanden besef dat het mijn ding niet is, zijn die amateurclubs daar ook niet bij gebaat. Eerlijk... ik denk dat ik nog veel profclubs kan helpen. Hetzij met mijn goals, hetzij met mijn ervaring. Dat zou ook de bedoeling geweest zijn bij Cercle. De jonge gasten helpen, zonder dat ik per se elke match hoefde te spelen.", besloot De Sutter.

Lees ook: De tijd dringt: "Komt er niets voor Nieuwjaar, dan is het definitief voorbij"

Plaats een reactie

zaterdag 17 november 2018 om 14:38
Kijk eens naar uw eigen want de laatste 2 jaar heb je niet veel getoond of bewezen.
Vind ik leuk
9000 +457
zaterdag 17 november 2018 om 15:26
Game over dude
Vind ik leuk
zaterdag 17 november 2018 om 15:37
Hij moest niet persé alle matchen spelen maar hij moest wel persé ieder maand de volle pot op zijn bankrekening zien
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18448
zaterdag 17 november 2018 om 15:58
Er is maar één verantwoordelijke hoor uw wanprestaties en dat bij jij zelf, Tom! Wat een irritante man zeg, nul komma nul zelfkritiek.
Vind ik leuk
Batman +150
zaterdag 17 november 2018 om 16:03
The time has come to say goodbye. Te lang op de lauweren gerust. De clubs heben dat door hé. Afvoeren.
Vind ik leuk
w-b forever +1337
zaterdag 17 november 2018 om 21:22
Zij blij dat ge lambrecht had jongen want anders zou u rekening minder gespijsd zijn dan nu en wat hebt ge hem in de plaats gegeven?Juist gene zak!!!Geen enkel ploeg moet u nog hebben m.a.w hang u schoenen maar aan den haak.
Vind ik leuk
zondag 18 november 2018 om 07:51
De Sutter was niet alleen slecht bij Lokeren, ook zijn Turkse tijd bracht niks op en daarvoor al stond hij dikwijls naast de ploeg. Nu de vinger wijzen naar Sporting Lokeren en Mijnheer Lambrecht is dan ook flauwekul. Zijn beste periode was Cercle Brugge. Alle daarna was povertjes !!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws