OFFICIEEL: Waasland-Beveren legt eieren in de mand van Custovic

OFFICIEEL: Waasland-Beveren legt eieren in de mand van Custovic

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 12:05za 17-11-2018 om 12:05

Waasland-Beveren heeft dan toch een nieuwe trainer gevonden. Na het ontslag van Yannick Ferrera kiest het opnieuw voor een jonge coach. Deze keer wordt het Adnan Custovic. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Zoals eerder in De Zeven mogelijke opvolgers voor Ferrera van VoetbalPrimeur.be werd voorgesteld, is nu ook een feit geworden. Custovic wordt de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. Hij moet bij de club, die op een veertiende plek staat, weer voor goede resultaten zorgen.

Voor Custovic wordt het zijn tweede termijn als hoofdcoach in ons land. Eerder was de Bosniër al actief als hoofdcoach bij KV Oostende. Daar moest hij in mei van dit jaar vertrekken. De Kustboys kozen toen voor Gert Verheyen. Sindsdien werd Custovic wel meermaals gespot in de tribunes van Belgische ploegen, maar zat hij nog steeds zonder club.

Update 17/11, 12.05: Custovic is inderdaad de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. Zaterdag presenteerden de Waaslanders de opvolger van Yannick Ferrera. De opdracht van Custovic is om Waasland-Beveren op het hoogste niveau te houden. 

Plaats een reactie

zaterdag 17 november 2018 om 10:57
Het is een risico om een min of meer onervaren coach te nemen voor een ploeg in acuut degradatiegevaar. Benieuwd hoe dat gaat aflopen.
Vind ik leuk
Batman +150
zaterdag 17 november 2018 om 11:24
Andere trainers willen hun handen niet verbranden. Hij zoekt werk.
Vind ik leuk
Batman +150
zaterdag 17 november 2018 om 11:22
Als hij maar aan de bak komt, veel keuze heeft hij niet als hij binnen het voetbal wil blijven en het is tenslotte nog in 1A...waar hij met goede resultaten zelfs in het oog kan lopen. Zich verbranden kan enkel als je al iets bewezen hebt, dus...geen risico voor Custovic
[Reactie gewijzigd op zaterdag 17 november 2018 om 11:29]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws