OFFICIEEL: Waasland-Beveren legt eieren in de mand van Custovic

OFFICIEEL: Waasland-Beveren legt eieren in de mand van Custovic

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 12:05za 17-11-2018 om 12:05

Waasland-Beveren heeft dan toch een nieuwe trainer gevonden. Na het ontslag van Yannick Ferrera kiest het opnieuw voor een jonge coach. Deze keer wordt het Adnan Custovic. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Zoals eerder in De Zeven mogelijke opvolgers voor Ferrera van VoetbalPrimeur.be werd voorgesteld, is nu ook een feit geworden. Custovic wordt de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. Hij moet bij de club, die op een veertiende plek staat, weer voor goede resultaten zorgen.

Voor Custovic wordt het zijn tweede termijn als hoofdcoach in ons land. Eerder was de Bosniër al actief als hoofdcoach bij KV Oostende. Daar moest hij in mei van dit jaar vertrekken. De Kustboys kozen toen voor Gert Verheyen. Sindsdien werd Custovic wel meermaals gespot in de tribunes van Belgische ploegen, maar zat hij nog steeds zonder club.

Update 17/11, 12.05: Custovic is inderdaad de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. Zaterdag presenteerden de Waaslanders de opvolger van Yannick Ferrera. De opdracht van Custovic is om Waasland-Beveren op het hoogste niveau te houden. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws