Opvallend: 'Devroe wordt erop afgerekend, maar Coucke haalde toptransfer binnen'

Opvallend: 'Devroe wordt erop afgerekend, maar Coucke haalde toptransfer binnen'

17-11-2018 10:19
13

Bij RSC Anderlecht loopt het momenteel niet al te best. Door enkele mindere transfers lijkt Luc Devroe voor bewezen diensten bedankt te gaan worden. Maar hij bleek niet achter alle transfers te hebben gestaan.

Zo wordt Devroe er onder andere op afgerekend om een som van maar liefst acht miljoen euro te hebben betaald voor Bubacarr Sanneh. Volgens Het Laatste Nieuws stond de sportief directeur van Anderlecht echter niet voor de volle honderd procent achter die transfer. Devroe vond de Gambiaan namelijk veel te duur.

Coucke daarentegen was wél een grote fan. Hij wilde de centrale verdediger er absoluut bij en legde dan ook de gevraagde acht miljoen euro op tafel. Niet naar de zin van Devroe dus.

Dat was niet het enige dossier waarin Coucke zich liet gelden. Ook Lazar Markovic wilde hij er absoluut bijhalen. De Serviër vroeg een salaris van maar liefst twee miljoen euro. Iets te gortig voor Devroe, al was Coucke wel bereid om door te duwen. Tot een akkoord kwam het uiteindelijk toch niet, ondanks de inspanningen van Coucke.