'Van Holsbeeck hielp voormalig target van Anderlecht aan andere ploeg'

'Van Holsbeeck hielp voormalig target van Anderlecht aan andere ploeg'

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 09:14za 17-11-2018 om 09:14

Enkele jaren geleden stond Marko Grujic op het verlanglijstje van RSC Anderlecht. Goed een jaar geleden hielp Herman Van Holsbeeck de verdediger aan een transfer … naar Hertha Berlijn. Dat schrijft De Standaard.

Volgens de krant hielp Van Holsbeeck de Albanees-Macedonische spelersmakelaar Fali Ramadani bij de overgang van Grujic naar Duitsland. In augustus 2018 nam Hertha de Servische middenvelder op huurbasis over van Liverpool.

Mooie commissie
'De deal leverde hem naar verluidt een mooie commissie op. Dat is op zijn minst opmerkelijk, zeker als je weet dat Van Holsbeeck op de laatste dag van de wintertransferperiode datzelfde Liverpool ­contractueel de toestemming gaf om te praten over de transfer van een van de grootste jeugdtalenten van Anderlecht - Jeremy Doku', stelt De Standaard.

Plaats een reactie

Zetterberg +12240
zaterdag 17 november 2018 om 09:26
Devroe bakt er sportief niets van, maar blij dat hvh weg is! Dat die de laatste jaren, samen met zijn gangstervriendje Bayat, wat op hun kerfstok zullen hebben staan! Herman sprak enkel nog van zijn pensioen en ik denk dat hij hier werk van gemaakt heeft de laatste jaren...

Ik hoop dat ze hem eens goed doorlichten! Dan zal het misschien wel duidelijk worden dat hij de laatste jaren Anderlecht aan het leegzuigen was.
[Reactie gewijzigd op zaterdag 17 november 2018 om 09:27]
Vind ik leuk
skippie +415
zondag 18 november 2018 om 12:13
CREEP
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws