De tijd dringt: Komt er niets voor Nieuwjaar, dan is het definitief voorbij

De tijd dringt: "Komt er niets voor Nieuwjaar, dan is het definitief voorbij"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 08:39za 17-11-2018 om 08:39

Tom De Sutter brak door bij Cercle Brugge. Later speelde de aanvaller bij RSC Anderlecht en Club Brugge. Na een mislukt avontuur bij Sporting Lokeren is hij clubloos. Indien dat niet snel verandert, hangt De Sutter zijn voetbalschoenen definitief aan de haak.

"Pff, afscheid... De ene dag denk ik dat het voorbij is. De andere dag dwalen mijn gedachten af. (stilte) Dat gevoel om elke dag te trainen. Die competitie, de aanloop naar de matchen... (balt de vuist) Voetbal is toch het mooiste wat er is. Soms wil ik er nog eens een lap op geven, andere dagen zit ik dan weer achter de computer met de gedachte: 't Is mooi geweest", vertelt De Sutter in Het Laatste Nieuws.

Wil doorgaan
De Sutter heeft zich zelf een deadline opgelegd om weer ergens aan te sluiten. "Ik heb uitgemaakt dat ik nog wil wachten tot Nieuwjaar. Als er dan niets meer komt, is het definitief voorbij. Dan is dat maar zo. Ik hou daar rekening mee, maar toch zou ik nog enkele jaren willen doorgaan", aldus de ex-Rode Duivel.

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18492
zaterdag 17 november 2018 om 09:55
Ik had niet anders verwacht..
Vind ik leuk
zaterdag 17 november 2018 om 11:24
Tom je mag je schoenen niet aan de haak hangen , je was beter in Brugge gebleven want ik zag je graag spelen onze grote sterke beer maar het is te vroeg om te stoppen daar ben je nog niet aan toe , moest ik kunnen ik ga naar club en zeg dat ze je moeten weer nemen want ik vond het echt zonde toen je vertrok , ik wil dus gewoon zeggen blijf erin geloven , ik ben nog van de tijd dat het echt club brugge was waar jij de Bock lestienne Timmy Vasquez lior Björn Brandon Maty toe behoorden , jullie speelden met jullie hart ,deze tijd is voorbij , maar stop niet het zou echt zonde zijn
Vind ik leuk
camargue +5253
zaterdag 17 november 2018 om 11:37
Is er nu nergens een ploeg dat hem nog kan gebruiken? Dat geloof ik niet ...
Vind ik leuk
ROBSON +3831
zondag 18 november 2018 om 09:37
Tja ergens in tweede klasse moet lukken.
Vind ik leuk
camargue +5253
zondag 18 november 2018 om 11:31
zelfs in eerste denk ik, wanneer je de nood bij sommige ploegen ziet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws