Beerschot-Wilrijk wil naast Malinwa staan: We hebben nog groeimarge

Beerschot-Wilrijk wil naast Malinwa staan: "We hebben nog groeimarge"

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 20:16vr 16-11-2018 om 20:16

De eerste periodetitel in Eerste Klasse B ging naar KV Mechelen. Vrijdagavond begint de tweede periode in Eerste Klasse B. Daarin wil Beerschot-Wilrijk overtuigen en meestrijden voor die titel.

Volgens Jimmy De Jonghe zijn er ook heel wat concurrenten in Eerste Klasse B. "Union en OHL grepen net als Beerschot Wilrijk naast de eerste periodetitel. De Brusselaars beschikken over een sterke aanval, terwijl OH Leuven het in het begin van het seizoen liet afweten. Hun laatste resultaten zijn beter", zegt hij.

"Hun vertrouwen zal groeien. Zo zie ik met KV Mechelen, Beerschot Wilrijk, Union en OHL vier kandidaat-winnaars van het tweede ticket dat recht geeft op een finaleplaats", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Beter Beerschot
De flankspeler vindt echter dat Beerschot-Wilrijk ook sterker is geworden. . "De ploegen zijn sterk aan elkaar gewaagd. Verrassende resultaten, het overkomt elke ploeg. We zullen dus tegen elke tegenstander ons beste niveau moeten halen en dat niet gedurende één helft of dertig minuten, maar negentig minuten lang. Positief is dat wij als ploeg week na week groeien naar een meer volwassen elftal."

"We spelen minder naïef, met meer realisme. Het is nu nog zoeken naar een constante tijdens onze matchen. Ook onderling, binnen de spelersgroep, is het vertrouwen gegroeid en dat komt de ploeg en de automatismen ten goede. Bovendien hebben we nog steeds een groeimarge", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws