Schokkend verhaal over Tubize-speler: Ik heb gedacht aan zelfmoord

  Schokkend verhaal over Tubize-speler: "Ik heb gedacht aan zelfmoord"

  Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 14:24vr 16-11-2018 om 14:24

  Een schokkend verhaal van Divine Naah, een speler van tweedeklasser Tubize. De Ghanese middenvelder speelde anderhalf jaar op huurbasis bij NAC Breda en was in die periode diep ongelukkig.

  Naah verliet op jonge leeftijd Afrika om zijn droom na te jagen. Manchester City pikte hem op, waarna een zwerftocht door Europa begon. De Engelse grootmacht verhuurde hem aan Stromsgodset, NAC, Nordsjaelland en Örebro, waarna hij afgelopen zomer transfervij bij Tubize tekende. Het heeft hem veel gedaan.

  "Al mijn teamgenoten droomden ervan om in het Etihad Stadium van Manchester City te spelen. Ik heb er ook zeker geen spijt van", vertelt Naah aan Mediapart. Van zijn 18e tot zijn 22ste had de middenvelder het echter zéér moeilijk, omdat hij constant werd verhuurd. Onder meer NAC was anderhalf jaar (2015-2016) zijn club. Naah ging er bijna aan onderdoor.

  Zelfmoord
  "Ik heb gedacht aan zelfmoord. Er waren momenten dat ik een kogel door mijn hoofd wilde schieten", onthult Naah. "Net als je gewend was aan een bepaalde plek, moest je weer vertrekken. Over sommige huurperiodes had ik zelf niets te zeggen. Het was simpel: als jij niet zou vertrekken, bleef je in Manchester en speelde je nooit."

  Plaats een reactie

  camargue +3396
  vrijdag 16 november 2018 om 14:30
  Ik denk dat er vandaag de dag wel heel veel rondlopen met die gedachte in en rond het voetbalwereldje ...
  Vind ik leuk
  vrijdag 16 november 2018 om 15:15
  Een echte slavenhandel ,zeker bij die echte topclubs en als je dan niet sterk in uw schoenen staat kunnen zo'n dinges gebeuren
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws