Hazard blinkt uit in bescheidenheid: 'Andere spelers verdienen Ballon d'Or'

Hazard blinkt uit in bescheidenheid: 'Andere spelers verdienen Ballon d'Or'

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 14:07vr 16-11-2018 om 14:07

Eden Hazard speelde in 2018 op een erg hoog niveau. Toch vindt de Rode Duivel dat hij dit jaar de Ballon d'Or niet moet winnen. Volgens Hazard waren er dit kalenderjaar betere spelers.

Tegen IJsland (2-0) liet Hazard weer zijn klasse zien. Met een schitterende opening lag hij aan de basis van de Belgische openingsgoal. Het was niet de eerste geniale actie van de Chelsea winger in 2018. Volgens Thierry Henry is Hazard kanshebber om de Gouden Bal te winnen. Zelf denkt de speler daar anders over.

"Ik heb een heel mooi jaar gespeeld, maar je moet altijd je voetjes op de grond houden", aldus Hazard voor de camera van Eleven Sports. "Ik verdien de Ballon d’Or niet. Ik denk dat er andere spelers zijn die beter waren dan ik."

Geen doel
Voor Hazard is de persoonlijke prijs geen doel op zich. "Maar jullie moeten ook weten dat de Ballon d’Or geen doel is voor mij. Mijn doel is om zoveel mogelijk plezier te maken op het veld. Als ik hem op een dag zou winnen, des te beter. Maar als ik hem nooit win, is dat ook geen probleem."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Poll

Moet Hazard dit jaar de Ballon d'Or winnen?

(69 stemmen)

Plaats een reactie

Frefke +1269
vrijdag 16 november 2018 om 14:21
Dat siert hem, de bescheidenheid Ăšn realisme zelve ! Chapeau !
Blijf zo verder voetballen dit seizoen en de gouden bal is volgend jaar voor jou Eden ! Go Eden Go !!
Vind ik leuk
vrijdag 16 november 2018 om 14:30
en gelijk heeft hij, vorig seizoen was ni zo denderend en sinds WK is hij de beste momenteel, maar de eerste helft van 2018, waren er die veel beter waren en prijzen gepakt hebben, wat ookverschil maakt
Vind ik leuk
camargue +5255
vrijdag 16 november 2018 om 14:31
zo kennen we hem, TOP gozer!
Vind ik leuk
vrijdag 16 november 2018 om 15:21
Ik vind het spijtig dat al die prijzen over een heel jaar gaan ipv over een heel seizoen. Het is gemakkelijker om iemand te beoordelen over een heel seizoen en dit is mijn inziens ook fairder
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws