Of de meisjes mij nu plots achterna lopen? Nee, ik was voordien al knap

"Of de meisjes mij nu plots achterna lopen? Nee, ik was voordien al knap"

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 11:00vr 16-11-2018 om 11:00

Bij Anderlecht wil Hein Vanhaezebrouck heel wat jeugd lanceren, en bij Alexis Saelemaekers is dat ongetwijfels al gelukt. De jonge rechtsachter is in no time de oogappel van het publiek geworden.

Meer nog: zijn shirt verkoopt al heel het seizoen het best in de fanshop. "Zij hebben mij dat gezegd, het heeft me wel verbaasd. Het doet mij veel plezier om fans een shirt van mij te zien dragen", geeft hij aan bij RTBF.

Echt veel verschil heeft het succes bij Anderlecht evenwel niet gemaakt in zijn leven. "Of de meisjes mij nu plots achterna lopen? Ik zie geen verschil, ik was daarvoor al knap", lacht hij. "Maar soms vraag je je wel af of ze houden van jou of van de voetballer. Ik blijf gewoon mezelf. Beloftencoach Johan Walem zegt soms dat ik blank ben vanbuiten en zwart vanbinnen: ik ga vaak om met de zwarte jongens in de ploeg, ze zijn meer familiaal. Zo ben ik ook."

Voor zijn beste vrienden maakt het wel verschil... op de Playstation dan toch. "Ik zit daar niet vaak op, maar ik heb wel mijn foto aangepast in FIFA 19. Mijn hoofd hadden ze niet echt goed gemaakt, maar de andere aspecten waren wel geslaagd. Mijn vrienden hebben jaren op dat moment gewacht, om mij dan te kopen en in hun ploeg te zetten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws