Houdt Coucke zijn supporters voor de gek? Dat is larie en apekool

Houdt Coucke zijn supporters voor de gek? "Dat is larie en apekool"

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 10:00vr 16-11-2018 om 10:00

Marc Coucke heeft een opvallende maatregel genomen in het kader van Operatie Propere Handen. De makelaars worden niet meer betaald in afwachting van een grondig onderzoek. Niet vol te houden, zo weet ook Hugo Camps. 

Camps denkt dat die maatregel vooral bedoeld is om de fans wat te paaien. "RSCA gaat alle betalingen aan spelersmakelaars stopzetten tot na het Propere Handen-onderzoek. Demagogischer kun je het niet krijgen. Juist Anderlecht is jarenlang de voedstervader geweest van het ras der zaakwaarnemers. Herman Van Holsbeeck was zowat de godfather. Iedereen kwam dolgraag over de vloer bij de manager. En hij heeft voor Anderlecht onnoemelijk veel zaad in het bakje gebracht met dure transfers", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

In de winter zal er volgens Camps weinig overblijven van die maatregel. "De Brusselse club zit in grote spelersnood. Ze moet deze winter de markt op voor de aankoop van enkele beslissende spelers. Als ze daarbij de zaakwaarnemers negeert, kan ze het schudden. Coucke weet dat als geen ander en dus is zijn voorgenomen etnische cleaning larie en apekool. Desnoods haalt hij de paus erbij om Anderlecht aan een paar centrale verdedigers te helpen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws