Matchwinnaar bij de Rode Duivels, maar: Hij kan de strijd van Lukaku niet winnen

Matchwinnaar bij de Rode Duivels, maar: "Hij kan de strijd van Lukaku niet winnen"

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 08:38vr 16-11-2018 om 08:38

Door het uitvallen van Romelu Lukaku kreeg Michy Batshuayi een nieuwe kans om zich te bewijzen. De spits wist ook te overtuigen door twee keer te scoren. Marc Degryse heeft heel wat lof voor de spits.

"Het zal hem deugd gedaan hebben, gezien zijn moeilijke situatie bij Valencia", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Ik kijk graag naar Batshuayi. Hij oogt altijd fit en scherp. Een leuke persoonlijkheid ook. Een beetje gek in het hoofd, maar dat mag geen probleem zijn."

"Batshuayi begon gisteren gretig, bewoog goed en dook zo een paar keer goed op aan de eerste paal bij de harde voorzetten van Mertens.  Anderzijds zagen we ook de mindere kanten van Batshuayi, met af en toe een slordige kaats. In de tweede helft was hij wat ongelukkig met zijn baltoetsen", geeft Degryse aan.

Vervanger Lukaku
Batshuayi werd wel matchwinnaar met twee doelpunten. "Hij stond er weer. Eerst na die geweldige pass van Hazard en voorzet van Meunier. Dan alert bij de rebound op een schot van Vanaken. Simpele goals, maar zo maakt Lukaku er ook."

"Hij was zo de matchwinnaar. Niet dat Batshuayi op dit moment een echte concurrent voor Lukaku is. Zolang hij in clubverband geen titularis is, kan hij die strijd niet winnen. Maar een Batshuayi als tweede keus achter Lukaku: da's toch wel lekker voor een ploeg", beslist hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws