Dembélé laat zwijnenstal achter en levert sleutels niet in: huisbaas eist 20.000

Dembélé laat zwijnenstal achter en levert sleutels niet in: huisbaas eist 20.000

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 07:46vr 16-11-2018 om 07:46

Barcelona-aanvaller Ousmane Dembélé heeft opnieuw het nieuws gehaald met zijn gedrag buiten het veld. De 21-jarige Fransman heeft zich de woede van zijn voormalige huisbaas op de hals gehaald en dreigt zelfs voor de rechter te worden gesleept.

Dembélé speelde tijdens het seizoen 2016-2017 voor Borussia Dortmund, waarna hij voor 105 miljoen euro vertrok naar FC Barcelona. Destijds huurde hij woonruimte bij de 71-jarige Gerd Weissenberg, die echter de schrik van zijn leven kreeg toen de Fransman vertrok uit Duitsland. Dembélé heeft de sleutels van het appartement nog steeds niet teruggebracht, waardoor Weissenberg alle sloten moest veranderen.

De vleugelaanvaller had zijn woning in een afschrikwekkende staat achtergelaten, vertelt Weissenberg aan BILD. Volgens de huisbaas vond hij overal in het appartement afval, verrot eten, plastic zakken, oude kleren en onbetaalde rekeningen terug. Weissenberg eist dan ook ruim twintigduizend euro aan schadevergoeding van zijn oud-huurder en dreigt zelfs met een rechtszaak. Dembélé heeft na zijn verhuizing naar Barcelona echter geen adreswijziging doorgegeven, waardoor het Duitse hof geen officiële aanklacht in kan dienen.

Dembélé heeft ook in Barcelona een reputatie als enfant terrible opgebouwd. De buitenspeler is al meerdere keren te laat gekomen voor wedstrijden en liet zonder afmelding verstek gaan bij een training en was vervolgens niet bereikbaar voor de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws