Guidetti flirt: 'Het is een enorme club met zeer gepassioneerde supporters'

Guidetti flirt: 'Het is een enorme club met zeer gepassioneerde supporters'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 19:17do 15-11-2018 om 19:17

John Guidetti staat in de nadrukkelijke belangstelling van Galatasaray. De Zweedse oud-spits Johan Elmander, scout bij de Turkse club, zou Guidetti hebben aanbevolen. Guidetti ziet een eventuele transfer wel zitten.

Verschillende Turkse media, waaronder Milliyet, melden dat Galatasaray Guidetti nauwgezet volgt. Op de vraag of hij contact heeft gehad met Elmander, antwoordt Guidetti ontkennend. "Nee, dat heb ik niet. Ik heb mijn agent alles laten regelen. Ik focus op het voetbal. Dat is wat ik erover te zeggen heb", aldus de Zweedse spits tegen Fotbollskanalen.

Toch is Guidetti onder de indruk van de Turkse grootmacht. "Galatasaray is een enorme club. Een geweldige club met supporters die absoluut ongelooflijk zijn en voetballers die erg getalenteerd zijn. Het is een zeer gepassioneerde club."

Guidetti zit op het moment voornamelijk op de bank bij zijn club Alaves. "Op de trainingen gaat het goed en doe ik mijn ding, maar ik begrijp volledig dat hij (Abelardo Fernández, red.) op dit moment niets verandert. We staan tweede in de competitie en hebben meer punten dan Real Madrid. Dan begrijp ik dat je een winnend concept niet aanpast."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws