IJslanders zijn op hun hoede voor één Duivel: Hij is vergelijkbaar met Messi

IJslanders zijn op hun hoede voor één Duivel: "Hij is vergelijkbaar met Messi"

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 18:03do 15-11-2018 om 18:03

De Rode Duivels krijgen donderdagavond IJsland op bezoek. Een wedstrijd waarin onze nationale ploeg dé topfavoriet is. Zeker met Eden Hazard, die de IJslanders schrik aanjagt.

Bij IJsland is men op hun hoede voor de Rode Duivels en dan vooral voor man in vorm Hazard. "Of ik al een manier gevonden heb om hem af te stoppen? Eerlijk gezegd niet", zegt Aaron Gunarsson.  "Maar we zullen er alles aan doen om het hem zo moeilijk mogelijk te maken", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Op het WK in Rusland konden de IJslanders Lionel Messi wel in toom houden. Dat hopen ze donderdagavond met Hazard te kunnen doen. "Aan de bal is Hazard alleszins vergelijkbaar met hem. Ze hebben beiden een laag zwaartepunt, staan sterk op hun benen en de bal plakt aan hun voeten."

Plaats een reactie

valere +422
donderdag 15 november 2018 om 19:11
Eden is gewoonweg beter dan Messi en Ronaldo.
Maar de Gouden Bal krijgen?
Ho maar,daar is Belgie niet groot genoeg voor,En de maffia heeft het
beter voor met die Latino's
Vind ik leuk
Xytox +2388
donderdag 15 november 2018 om 19:21
Misschien moet hij ook eens naar een ploeg gaan die iets presteert in de CL, want hoe kun je zeggen dat je de beste bent als je nog niks bewezen hebt in de CL?
Vind ik leuk
Daydreamer +5747
donderdag 15 november 2018 om 20:34
Euh... Maradona heeft ook nooit iets bewezen in de Champions League en wordt toch gezien als één van de beste voetballers alleen tijden! Was natuurlijk wel top op een WK maar voor de rest een palmares dat heel wat minder oogt dan dat van Hazard hoor!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws