Makelaar vreest niet na besluit van Coucke: “Allemaal giswerk”

Makelaar vreest niet na besluit van Coucke: “Allemaal giswerk”

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 14:05do 15-11-2018 om 14:05

RSC Anderlecht is niet langer meer van plan om makelaars te betalen. Dat schreef Het Nieuwsblad. Marc Coucke nam die beslissing naar aanleiding van de zaak Propere Handen. Makelaar Alain De Nil blijft rustig na het besluit van de Anderlecht-voorzitter.

Bij Anderlecht heeft De Nil - die zelf onder meer bij KAA Gent en Cercle Brugge speelde - Elias Cobbaut rondlopen. "Het is allemaal giswerk van de journalisten. Zo'n vaart zal het allemaal wel niet lopen", stelt de makelaar bij Bruzz.

"Ik denk ook niet dat spelersmakelaars advocaten in de hand zullen nemen. Men probeert een negatieve perceptie te creëren. Sommige makelaars zullen wat ongeruster zijn, maar we maken er ons echt niet zo druk in."

Eerlijke makelaars
De Nil benadrukt dat er ook goede makelaars rondlopen in het Belgische voetbal en op een eerlijke manier hun brood proberen te verdienen. "We proberen onze job gewoon uit te oefenen. Het zal wel allemaal op zijn pootjes vallen."

Plaats een reactie

Markske +547
donderdag 15 november 2018 om 15:13
RSCA moet zijn gemaakt afspraken (lees contracten) nakomen zoals iedereen. Ik ga mijn leningen niet meer afbetalen aan de bank want al die dubieuze transacties gingen ook via de bank. Eerst moeten alle banken gezuiverd zijn. Not
Vind ik leuk
donderdag 15 november 2018 om 16:12
Volgens mij bent gij een verdoken advocaat of makelaar want ieder voorstel voor een zuivering van die zwendel trekt gij onmiddellijk in twijfel en komt met de meest belachelijke argumenten en uitvluchten zoals opper maffia advocaat Rieder of doosjesverzamelaar Bayat .
Vind ik leuk
Rune1891 +5609
donderdag 15 november 2018 om 16:38
Hij zegt toch helemaal niks verkeerd? Contracten zijn er idd om nageleefd te worden, eenzijdig betalingen opzeggen aan makelaars die niet in de hele hetze betrokken zijn zal voor een rechtbank ook niet pakken ze
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws