'Everton zet hoog in en denkt aan vaste waarde Manchester United'

'Everton zet hoog in en denkt aan vaste waarde Manchester United'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 21:00wo 14-11-2018 om 21:00

Technisch directeur Marcel Brands werkt aan een bijzondere deal voor Everton. Althans, dat meldt The Sun. De boulevardkrant schrijft dat The Toffees het vizier hebben gericht op Chris Smalling.

De verdediger van Manchester United beschikt over een aflopend contract op Old Trafford. Onderhandelingen over een nieuwe deal zijn gaande, maar met nog iets minder dan acht maanden te gaan begint de tijd te dringen. Verschillende Premier League-clubs zien daardoor hun kans schoon.

Volgens The Sun heeft Everton op dit moment de beste papieren. De club van technisch directeur Brands zou bereid zijn Smalling een financiële verbetering aan te bieden. De Engelse verdediger verdient op dit moment een slordige 102.000 euro per week.

Manchester United heeft overigens de optie om het contract van Smalling met één jaar te verlengen. Dat verandert echter niets aan de belangstelling van Everton. Brands schijnt in de winterse transferperiode al een poging te willen wagen. Smalling is basisspeler onder United-manager José Mourinho.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws