Hij bewees op geen enkel moment zijn meerwaarde voor Club Brugge

"Hij bewees op geen enkel moment zijn meerwaarde voor Club Brugge"

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 20:30wo 14-11-2018 om 20:30

Het Laatste Nieuws wijdt een lijvig artikel aan de recordtransfers in onze Belgische competitie. De duurste transfers van elke club maken het meestal niet waar. Na Nicolae Stanciu bij Anderlecht lijkt ook Kaveh Rezaei voorlopig een miskoop.

Rezaei kostte vijf miljoen euro en stootte zo Koen Daerden van de troon. Hij was met zijn vier miljoen euro lange tijd de duurste transfer ooit bij Club. 'Tot dusver bewees hij op geen enkel moment zijn meerwaarde. De duurste transfer tussen twee Belgische clubs. Hij lijkt op weg naar Club zijn torinstinct verloren te zijn. Hij schoot tot dusver amper één keer raak', luidt het harde verdict.

Daerden, de vorige recordhouder, weet dat dit geen makkelijke omstandigheden zijn. "Er wordt anders naar je gekeken met zo'n prijskaartje. Supporters hebben een bijzonder hoog verwachtingspatroon. Ze willen dat je erbovenuit steekt - zelfs wanneer je hetzelfde doet als bij je vorige club. Tegenstanders benaderen je eveneens anders. Ze gaan zich op je focussen en zijn gemotiveerd om je uit de match te houden", geeft hij aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws