Trainers, spelers en fans op hun plaats gezet: 'Getuigend van geen smaak”

Trainers, spelers en fans op hun plaats gezet: 'Getuigend van geen smaak”

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 19:07wo 14-11-2018 om 19:07

In België ligt de arbitrage regelmatig onder vuur. Van Peter t'Kint mag de kritiek toch wat anders. Dat schrijft de redacteur in Sport/Voetbalmagazine.

Volgens t'Kint is de manier van kritiek uiten – zeker na de uitbreken van de zaak Propere Handen – niet altijd even gepast. 'Helaas hoor je het allemaal net iets te vaak. De VAR die op Antwerp het handspel van Ivo Rodrigues niet corrigeert? László Bölöni en de VAR zijn wellicht samen pinten gaan drinken 'en waren nog niet nuchter'. Woorden van Nicolas Lombaerts, toch niet van enige intelligentie gespeend', stelt de redacteur.

Belgische beerput
Niet alleen de voetballers en trainers moeten zich bezinnen. De fans ook. 'Ook al in een paar stadions gehoord: spreekkoren die verwijzen naar de affaire, getuigend van weinig, zeg maar geen, smaak. Op een moment dat de Rode Duivels eerste staan op de wereldranking en de Belgische clubs achtste op de Europese ranking wordt hier door buitenlanders niet langer gespeurd naar redenen voor het succes, maar wordt 'gebuffeld in de Belgische beerput', zoals Voetbal International het omschreef.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Hoeveel geef jij de Belgische arbitrage op tien?

(377 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws