Mata geeft opmerkelijke uitleg: Daarom gaat het soms moeilijker

Mata geeft opmerkelijke uitleg: "Daarom gaat het soms moeilijker"

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 17:15wo 14-11-2018 om 17:15

Club Brugge eindigde de heenronde in mineur, want het verloor van Charleroi met 2-1. Volgens Clinton Mata is vermoeidheid geen groot probleem binnen de kern... maar misschien kent de tegenstand Club wel te goed.

Door de Champions League is het schema zwaar, maar dat kan geen excuus zijn. "Vermoeidheid? We zijn profs. We moeten het ritme en de intensiteit van de wedstrijden aankunnen. Zeker voor dit soort zware verplaatsingen moeten we echt honderd procent zijn. zowel fysiek als mentaal. Anders krijg je het gegarandeerd moeilijk", vertelt hij bij Het Nieuwsblad.

De tegenstand is nu vooral goed voorbereid op de komst van Club. "Soms gaat het moeilijker omdat ploegen ons beginnen te kennen en zich tactisch instellen op ons. Ook Charleroi, met zijn uitstekende coach, kent ons goed. De coach vroeg ons tijdens de rust om sneller te gaan spelen en proberen die tweede te maken. maar dat lukte jammer genoeg niet. We moeten nu ook niet naar bepaalde spelers beginnen kijken, want we verloren als team in Charleroi."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws