Moeskroen krijgt geen rust: “Wij zullen tot het gaatje gaan”

Moeskroen krijgt geen rust: “Wij zullen tot het gaatje gaan”

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 13:01wo 14-11-2018 om 13:01

Mogelijk zit Royal Excel Moeskroen in vieze papieren. Bij KVC Westerlo lijken ze dat niet al te erg vinden. De club uit de Kempen 'wil tot het gaatje gaan' om alles wat er mis zou zijn in Henegouwen boven water te krijgen.

Woensdag werd duidelijk dat het gerecht een inval deed bij Moeskroen. De politie nam drie bestuurders van Les Hurlus mee voor verhoor. Bij Moeskroen moet zich men verantwoorden voor de rol van makelaar Pini Zahavi binnen de club. Ook stelt het parket zich vragen omtrent witwaspraktijken bij Moeskroen.

De afgelopen jaren openden Cercle Brugge, Oud-Heverlee Leuven, KV Mechelen en Westerlo de aanval op Moeskroen. Die clubs stelden zich vragen bij het feit dat Moeskroen een licentie kreeg voor de Jupiler Pro League.

Tot het gaatje
Westerlo kijkt nu toe hoe de politie zijn werk aanpakt, maar heeft ook al plannen voor de toekomst. "Westerlo zal zich sowieso burgerlijke partij stellen in dit onderzoek naar Moeskroen. We willen tot het gaatje gaan", stelt Herman Wijnants, de algemeen manager van Westerlo bij Sporza.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws