OFFICIEEL: Ranieri keert terug als manager in de Premier League

OFFICIEEL: Ranieri keert terug als manager in de Premier League

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 10:23wo 14-11-2018 om 10:23

Claudio Ranieri gaat weer aan de slag in de Premier League. De Italiaan, die Leicester City aan de titel hielp, tekende een contract bij Fulham. Dat bevestigde club uit Londen op woensdag

Op Craven Cottage begon Slaviša Jokanović aan het seizoen als manager, maar Fulham-eigenaar Shahid Khan bedankte de Serviër voor bewezen diensten. Niet veel later stelde de Amerikaanse miljardair Ranieri aan als nieuwe sportieve baas.

Op zondag verloor Fulham nog met 2-0 van Liverpool. De ploeg van onder meer ex-Anderlecht-spelers Denis Odoi en Aleksandar Mitrović staat na twaalf speeldagen op de twintigste en laatste plaats in de Premier League. Fulham verzamelde dit seizoen amper vijf punten.

Clubloos
Ranieri was tot mei van dit jaar aan de slag bij Nantes. Normaal had hij daar ook dit seizoen moeten coachen, maar daar bedankte hij op het einde van het seizoen voor. Voor Ranieri is het nu zijn terugkeer in de Premier League. In 2017 werd de Italiaan ontslagen bij Leicester. Een jaar voordien hielp hij de club nog mee aan de landstitel.

Poll

Gaat Fulham dit seizoen zakken?

(130 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws