STVV wil zo snel mogelijk ingrijpen, maar: We willen er geen drama van maken

  STVV wil zo snel mogelijk ingrijpen, maar: "We willen er geen drama van maken"

  Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 19:49di 13-11-2018 om 19:49

  Het kunstgrasveld van Sint Truiden is tot op de draad versleten. De club zou normaal gezien na dit seizoen een nieuwe kunstmat leggen, maar als de goede resultaten aanhouden, kan dat nog gebeuren voor de start van Play-Off 1.

  "Tijdens de winterstop is het wel onmogelijk nieuw kunstgras te leggen omdat de temperaturen dan te laag zijn", vertelde coach Marc Brys aan Het Laatste Nieuws. "We willen er geen drama van maken, maar de club is het eens dat de kwaliteit nu te laag is."

  "Wij zijn ook het meest benadeeld omdat we er vijftien keer op moeten spelen. De mat vraagt gewoon om vervanging en het nieuwe kunstgras evolueert nog altijd. We zitten nu al aan de vijfde of zesde generatie, we gaan er vanuit dat het op een nieuwe mat aangenaam voetballen is", besloot Brys.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +10643
  dinsdag 13 november 2018 om 20:03
  Dus stvv is benadeeld omdat ze vijftien keer op dat kunstgras moeten spelen, terwijl alle andere ploegen er maar een keer per jaar kunnen spelen...zo kun je het ook bekijken, maar is toch de wereld op zijn kop
  Vind ik leuk
  Mckenzie +4016
  dinsdag 13 november 2018 om 20:17
  Zoals Stijn Vreven ooit ongeveer zei..'spelen op Sint Truiden is een andere sport'.
  Vind ik leuk
  dinsdag 13 november 2018 om 23:30
  Andere ploegen moeten niet janken,, want ze trainen allemaal op kunstgras. Wacht maar binnen enkele weken als door het slecht weer de normale velden akkers worden.... Maar dan hoort ge ze niet....
  Vind ik leuk
  Rantheman +91
  dinsdag 13 november 2018 om 23:35
  Het is wel jullie eigen trainer die dit zegt hé pipo 😜
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws