'Krankzinnige aanbiedingen voor Özil: één miljoen per week (!) afgeslagen'

'Krankzinnige aanbiedingen voor Özil: één miljoen per week (!) afgeslagen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 17:01di 13-11-2018 om 17:01

Mesut Özil heeft afgelopen jaar de kans afgeslagen om in Azië een astronomisch salaris op te strijken. Een aantal ploegen was bereid om de Duitse spelmaker van Turkse origine van Arsenal ruim één miljoen euro per week (!) te bieden. Dat meldt London Evening Standard dinsdag. 

Diverse teams uit het Verre Oosten wilde Özil maar wat graag aantrekken. Het contract van de linkspoot liep in de zomer van 2018 af bij The Gunners. Eind 2017 en in januari 2018 stroomden de lucratieve aanbiedingen binnen. Özil kon naar verluidt een weeksalaris van dik één miljoen euro opstrijken in China. 

Volgens Erkut Sogut, de adviseur van de spelmaker, heeft zijn cliënt nooit serieus overwegen om de Premier League in te ruilen voor de Chinese competitie. "Er lagen krankzinnige aanbiedingen op tafel. Maar geld is niet belangrijk voor Mesut", citeert London Evening Standard hem. 

Uiteindelijk besloot Özil een nieuw contract te signeren bij Arsenal. Hij ligt nu tot medio 2021 vast in Noord-Londen. The Gunners betalen de Duitser circa 400.000 euro per week, een recordbedrag voor de club. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws