Clement kordaat: Heeft geen enkele zin om daarover te spreken

Clement kordaat: "Heeft geen enkele zin om daarover te spreken"

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 12:15di 13-11-2018 om 12:15

Philippe Clement schrijft een succesverhaal bij Racing Genk, maar waar zal dat verhaal eindigen? Nu de Limburgers herfstkampioen zijn wordt er al gesproken over de titel, maar niet door Clement zelf.

Bij Le Grand Débrief ketst hij dat af. "De titel van herfstkampioen is niet zo belangrijk, maar het is wel uitzonderlijk gezien het aantal matchen dat we hebben gespeeld. We hebben pas het zesde budget van België, dus zijn de resultaten bijzonder. Ik had het niet verwacht. Ik hoop dat het zo zal blijven, want de cijfers én de manier waarop zijn belangrijk. Ik kijk graag naar City en Barcelona, ploegen die zelf het spel willen maken."

Titeldromen hoeven er nog niet te zijn. "Het heeft geen enkele zin om over de titel te spreken. Het kampioenschap is een lange weg. In Genk moeten we geen kampioen worden. Ik wil vooral snel zeker zijn van Play-Off 1, dat blijft nog ons doel en we zitten in een comfortabele positie."

Plaats een reactie

dinsdag 13 november 2018 om 12:40
En gelijk geeft ie
Vind ik leuk
TageMeister +7108
dinsdag 13 november 2018 om 13:44
Ambitie is toch maar een vies beestje...
Vind ik leuk
camargue +5255
dinsdag 13 november 2018 om 17:14
Alé "we moeten niet kampioen worden", wat voor zever is dat nu weer. Als je die ambitie uitstraalt ben je toch niet goed bezig. Ik denk dat de supporters daar toch lichtjes anders over denken ...
Vind ik leuk
freejazz +2145
dinsdag 13 november 2018 om 18:49
De gemiddelde Genkse supporter (daar reken ik mezelf ook bij) beseft wel degelijk dat kampioen spelen een zeer zware dobber wordt. Hopen doen we wel (niks mis mee), maar we zijn wel realistisch. PO 1 is nog steeds het hoofddoel. En het feit dat we (als enige) nog op 3 fronten actief zijn, zal de zaak niet eenvoudiger maken.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws