'Bondscoach Martinez kan Lukaku vervangen door opvallende naam'

'Bondscoach Martinez kan Lukaku vervangen door opvallende naam'

13-11-2018 11:15
10

Het is nog lang niet zeker dat Romelu Lukaku zal kunnen spelen tegen IJsland en Zwitserland. Hij reisde wel mee af voor de Nations League, maar het is bang afwachten of hij kan meedoen. Het Belang Van Limburg gelooft dat Divock Origi zijn vervanger kan worden.

Nochtans komt Origi helemaal niet aan de bak bij Liverpool. Martinez heeft echter nog weinig opties over, ook al omdat Landry Dimata in de lappenmand ligt. Hij sukkelt met de knie. Origi speelde dit seizoen nog geen enkele competitieminuut voor Liverpool en zat zelfs amper twee keer op de reservenbank. Enkel in de Champions League mocht hij elf minuten meedoen tegen Rode Ster Belgrado.

Er heerst momenteel een kleine blessuregolf bij de Rode Duivels. Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen en Marouane Fellaini werden al uit de kern gelaten, al speelde die laatste opvallend genoeg wel mee in de derby van Manchester. Christian Benteke is ook niet beschikbaar met knieproblemen, waardoor enkel Michy Batshuayi voorin nog zou overblijven bij een blessure van Lukaku.