De Roover neemt na nog geen jaar al afscheid: 'Door privéomstandigheden'

De Roover neemt na nog geen jaar al afscheid: 'Door privéomstandigheden'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 09:01di 13-11-2018 om 09:01

Sepp de Roover is met onmiddellijke ingang vertrokken bij NAC Breda. Onze landgenoot en ex-speler van de Nederlandse club was pas in mei toegetreden tot de raad van commissarissen, maar heeft maandagavond afscheid genomen van de Eredivisie-hekkensluiter.

NAC spreekt op de clubsite van 'onvoorziene privéomstandigheden in de familiaire sfeer', die De Roover tot zijn beslissing hebben gedwongen. De tweevoudig Rode Duivel is in eigen land actief als vertegenwoordiger in de autobranche en kan zijn werkzaamheden voor Land Rover en Jaguar niet meer combineren met zijn bezigheden in het Rat Verlegh Stadion.

"Het is zeer spijtig dat ik mijn taken als commissaris moet neerleggen. Ik ben echter wel van mening dat je deze functie alleen maar kunt invullen als je dat vol overgave kunt doen", laat De Roover weten in een verklaring. De voormalig rechtsback acht zichzelf niet in staat om zich voor honderd procent aan NAC te verbinden. "Dan moet je eerlijk zijn naar jezelf, maar vooral ook naar de club. Deze club verdient een commissaris die zijn rol met alle zorg en aandacht kan verrichten, zeker in de huidige situatie."

De plek van De Roover in de RvC wordt overgenomen door aandeelhouder Cor van Rooij, die tussen 2010 en 2014 al actief was als commissaris.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws