'Na Vertenten en Delferière komt nu ook ex-scheidsrechterbaas in opspraak'

'Na Vertenten en Delferière komt nu ook ex-scheidsrechterbaas in opspraak'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 07:14di 13-11-2018 om 07:14

Bart Vertenten en Sebastien Delferière kregen in Operatie Propere Handen heel wat kritiek omwille van hun mogelijke vriendschap met Dejan Veljkovic. Hun carrière als scheidsrechter is dan ook zo goed als zeker voorbij. Maar zij blijken niet de enige (ex-)werknemers van de KBVB die contact onderhielden met de makelaar.

Zo meldt HUMO dat ook ex-scheidsrechtersbaas Paul Allaerts, momenteel CEO van Royal Excel Moeskroen, op restaurant ging met de makelaar. Zo weet het weekblad dat op 22 december 2015 hij op restaurant zat met Veljkovic. Tijdens dat restaurantbezoek ging het onder andere over Bert Vertenten en diens aanduiding voor de wedstrijd van Waasland-Beveren tegen Lokeren.

Allaert kwam tegenover Het Laatste Nieuws ook met een reactie. "Ik had afgesproken met een andere persoon, een gemeenschappelijke kennis. Niet met Veljkovic, maar die was toevallig ook in het restaurant. Ik denk niet dat we over Vertenten hebben gesproken. Ik was op dat moment trouwens ook technisch directeur van de bond, een functie waarin ik met verschillende makelaars in contact kwam", zegt hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws