Coucke grijpt in: 'Onzekerheid over Devroe, Verschueren in voetsporen vader'

Coucke grijpt in: 'Onzekerheid over Devroe, Verschueren in voetsporen vader'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 06:55di 13-11-2018 om 06:55

De matige resultaten na het seizoensbegin hebben Marc Coucke ertoe gedwongen om in te grijpen bij Anderlecht. Na de mislukte transferzomer is er een grote verandering op komst. Niet zonder gevolgen voor sportief directeur Luc Devroe.

Zo weten Het Nieuwsblad en Sporza dat Michael Verschueren binnenkort de sportieve baas van Anderlecht wordt. Daarmee treedt hij in de voetsporen van vader Michel, die van 1980 tot 2003 de sportieve baas was bij paars-wit.

Na de mislukte transferzomer was er ook heel wat kritiek op Devroe. Onder andere de fans spaarden de sportief directeur van Anderlecht niet. Hoe de toekomst van Devroe bij Anderlecht eruit ziet, is niet geweten. Hij zou wel bij de club blijven, maar in een andere rol de sportieve werking van de club helpen.

Verschueren werkte zich de voorbije maanden op tot één van de grote namen bij Anderlecht. Hij hielp Coucke bij de overname van Anderlecht en was dit seizoen steeds vaker te zien op jeugdwedstrijden en uitwedstrijden van de club. Hij leek voorbestemd te zijn om een belangrijke rol te gaan spelen bij de club. Die kans krijgt hij nu ook van Coucke.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws