Clement vertelde me dat hij in mij geloofde, dat ik nieuw hoofdstuk kon beginnen

"Clement vertelde me dat hij in mij geloofde, dat ik nieuw hoofdstuk kon beginnen"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 22:43ma 12-11-2018 om 22:43

KRC Genk sloot een geweldige heenronde af als koploper. Philippe Clement liet de herfstkampioen de voorbije maanden heel fraai combineren. Dieumerci Ndongala breekt een lans voor zijn coach.

"Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer toen ik toekwam", blikt de winger bij La Tribune nog eens terug op afgelopen zomer. "Hij vertelde me dat hij in mij geloofde en dat ik een nieuw hoofdstuk moest beginnen bij Genk."

Wat maakt Clement zo speciaal? "Hij communiceert veel", aldus Ndongala. "Hij laat geen ruimte voor twijfel en volgt zijn spelers op de voet. De dialoog is zijn sterkte nummer één. Hij legt uit waarom hij sommige keuzes maakt. Hij legt ons ook vaak uitdagingen voor. Wanneer hij dan verliest, vervult hij die."

Poll

Is Clement dé trainer van de heenronde?

(337 stemmen)

Plaats een reactie

dinsdag 13 november 2018 om 00:07
Terecht maar vraag maar aan Hein hoe snel het kan veranderen , van architect van het moderne voetbal tot de schlemiel van Brussel
Vind ik leuk
freejazz +2096
dinsdag 13 november 2018 om 04:35
Dit verschijnsel is inherent aan het hele voetbalgebeuren.
Vind ik leuk
Mckenzie +4527
dinsdag 13 november 2018 om 07:28
Inderdaad in de pers en publieke opinie ben je de ene dag 'hero', de volgende 'zero'. Clement deed het heel goed bij Beveren, nu uitstekend bij Genk. Heeft toch veel weg van een topcoach.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws