Rode Duivel werkt niet meer samen met Bayat: Al opende hij wel deur naar Genk

Rode Duivel werkt niet meer samen met Bayat: "Al opende hij wel deur naar Genk"

12-11-2018 22:05
1

Mogi Bayat blijft één van de spilfiguren in operatie 'Propere handen'. De zaakwaarnemer hield quasi de gehele Jupiler Pro League in zijn greep. Bovendien deed hij ook zaakjes met enkele (latere) Rode Duivels. Christian Kabasele keerde hem echter de rug toe.

De mandekker werkte in het verleden samen met Bayat, maar zette die samenwerking zelf stop. "Hij is nu al anderhalf jaar mijn makelaar niet meer", zegt hij bij L'Avenir. "Ik heb die keuze gemaakt omdat dat de beste voor mijn carrière was. Ik heb nu niemand als makelaar. Ik zeg niet dat ik in de toekomst niet weer iemand aanneem, maar ik ben oud en wijs genoeg om op mijn eentje mijn plan te trekken."

Desondanks valt Kabasele Bayat niet af. "Hij heeft de deuren naar Genk en Watford geopend. Zeggen dat ik ontevreden ben over zijn werk, zou niet correct zijn. Het is de derde keer dat ik de samenwerking met een makelaar stopzet. Wanneer ik merk dat de zaken niet in mijn belang geregeld worden, stop ik liever met betalen. Uiteindelijk neem ik zelf de beslissingen", besluit Kabasele.

No Poll