Goots kijkt naar smaakmaker van Antwerp: Hij is duidelijk vermoeid

Goots kijkt naar smaakmaker van Antwerp: "Hij is duidelijk vermoeid"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 20:30ma 12-11-2018 om 20:30

Antwerp won vrijdag al met 2-0 van KV Oostende. De VAR maakte geen geweldige beurt in die match, maar ex-speler Patrick Goots is toch trots op het parcours van The Great Old.

Door die zege hijst Antwerp zich zelfs naar Club Brugge. "Dit Antwerp zet zich alsmaar steviger mee in het koppeloton in Eerste Klasse. Met vier staan ze daar nu: Genk, daarna Antwerp gelijk met Club Brugge en Anderlecht op één punt. Waar eindigt dit, hoor je de fans van Antwerp hardop denken", aldus Goots in Gazet Van Antwerpen.

"Het ziet er alleszins goed uit, zeker met hun resterend programma voor de winterstop. Gent en Club Brugge uit, dat wel, maar voor de rest allemaal haalbare kaarten. Ik ben benieuwd."

De pauze komt wel gelegen voor de kern, zo denkt Goots. "Het zal sommige spelers goed doen. Bölöni kiest toch altijd voor dezelfde acht à negen spelers, die kunnen nu even bijtanken. Zoals een Refaelov of de duidelijk vermoeide Rodrigues. En Mbokani, die nu al twee keer scoort, kan nog wat aan zijn scherpte werken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws