'Colombiaanse verdediger wordt opgewacht na wedstrijd: schietpartij bij auto'

'Colombiaanse verdediger wordt opgewacht na wedstrijd: schietpartij bij auto'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 19:41ma 12-11-2018 om 19:41

Een huiveringwekkend verhaal uit Colombia: Deportivo Cali-verdediger Juan Sebastian Quintero is na de thuiswedstrijd tegen Deportivo Pasto ontsnapt aan de dood, meldt het plaatselijke medium La Vanguardia.

Deportivo Cali won op de laatste speeldag van de tweede seizoenshelft weliswaar met 1-0, maar wist zich niet voor de play-offs te plaatsen. Quintero reed na afloop van de wedstrijd samen met zijn broer weg bij het stadion, waarna zijn auto staande werd gehouden door twee mannen die een motor bij zich hadden. Volgens La Vanguardia werden er meteen twee schoten op de auto van Quintero gelost, waarna de verdachten er op de motor vandoor gingen. De 23-jarige centrale verdediger en zijn broer bleven ongedeerd.

Gesuggereerd wordt dat de twee daders ontevreden fans van Deportivo Cali zijn, die bij Quintero verhaal kwam halen voor de mislukte kwalificatie voor de play-offs. Het incident doet denken aan de tragische dood van Andrés Escobar in 1994, die enkele weken na het WK in de Verengide Staten (waar hij een eigen doelpunt maakte, red.) werd doodgeschoten in Colombia.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws