Vanaken wil beslissend zijn, maar: Ik verwacht niet dat ik in de basis zal staan

Vanaken wil beslissend zijn, maar: "Ik verwacht niet dat ik in de basis zal staan"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 17:53ma 12-11-2018 om 17:53

Hans Vanaken werd door Roberto Martinez andermaal opgeroepen voor de Rode Duivels. Daardoor kan de middenvelder van Club Brugge wel niet deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'.

"Dat vind ik niet erg. Het is nu eenmaal uniek om voor de nationale ploeg te spelen", vertelde Vanaken volgens Het Laatste Nieuws tijdens een persconferentie. Of hij op speelminuten mag rekenen, valt nog af te wachten. "Ik verwacht niet dat ik in de basis zal staan. Maar als ik speel, dan wil ik beslissend zijn."

"Ik zal er in dat geval alles aan doen om te scoren. Een beetje zoals bij Club Brugge. Mijn statistieken zijn alvast goed. Hoe dat komt? Dat kan ik niet echt verklaren. Alles valt mee, zeker? Kijk maar naar Ruud Vormer. Vorig seizoen lukte ook alles bij hem. Dat zijn zo van die periodes. Ik zit in de vorm van mijn leven."

"Het is aan mij om die vorm aan te houden. Ik heb wel nog altijd het gevoel dat ik mijn uiterste best moet doen om deel uit te maken van de groep. Er zijn wel enkele geblesseerden. Wanneer die Rode Duivels terugkeren, dan hoop ik het de bondscoach bij de volgende selecties zo moeilijk mogelijk te maken", besloot Vanaken.

Lees ook: Martinez zorgt voor wissel bij #dsmtw, Vanaken vervangen door Antwerp-man

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws