Update: 'West Ham schrikt bij keuring: komst Nasri plots op losse schroeven'

Update: 'West Ham schrikt bij keuring: komst Nasri plots op losse schroeven'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 11:27di 13-11-2018 om 11:27

Samir Nasri staat voor een rentree in de Premier League. De 31-jarige Fransman ondergaat volgens London Evening Standard maandag een medische keuring bij West Ham United. Sinds januari van dit jaar zit Nasri zonder club. 

West Ham wil de oud-speler van onder meer Olympique Marseille, Arsenal, Manchester City en Sevilla binden met een 'short-term contract'. Momenteel is de aanvallende middenvelder nog geschorst vanwege dopinggebruik. Eind december kan Nasri weer in actie komen. West Ham wil hem voor die tijd wedstrijdfit krijgen. 

Nasri werd sinds januari aan verschillende clubs gelinkt, maar de hoge salariseisen van de 41-voudig international bleken telkens een sta in de weg. West Ham is bereid om hem een slordige 80.000 pond per week te betalen. Dat is omgerekend ruim 90.000 euro. 

Antalyaspor was de laatste club van Nasri. In januari werd zijn contract ontbonden vanwege de dopingschorsing die de FIFA had opgelegd aan de middenvelder. 

Update 13/11 11.24: Nasri lijkt een contract bij West Ham op zijn buik te kunnen schrijven. The Hammers zijn maandag dusdanig geschrokken van de fysieke staat van de transfervrije middenvelder, dat een samenwerking op losse schroeven staat. The Mirror meldt dat. Nasri heeft al ruim een halfjaar niet gevoetbald; West Ham vreest dat het sowieso maanden duurt om de Fransman fit te krijgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws