'Als Leko even begeesterend overkomt bij de spelers, dan houden we ons hart vast'

'Als Leko even begeesterend overkomt bij de spelers, dan houden we ons hart vast'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 11:15ma 12-11-2018 om 11:15

Club Brugge ging na de topprestatie in AS Monaco pijnlijk de boot in tegen Sporting Charleroi (2-1). Het Europese avontuur kost Blauw-Zwart, net als Racing Genk trouwens, punten in de vaderlandse competitie.

Blauw-Zwart wil koste wat het kost overwinteren in Europa, al beseffen ze dat er daardoor punten kunnen verloren worden in de Jupiler Pro League. Het Nieuwsblad vreest echter dat die focus gevaarlijk is.

'Als Ivan Leko even begeesterend overkomt op zijn spelers als hij na de wedstrijd de pers te woord stond, houden we ons hart vast voor Club. De Kroaat legde een grijsgedraaide plaat op over het drukke programma en de opeenvolging van wedstrijden', aldus het dagblad.

Voorzichtige aanpak
Met de Play-Offs in het vooruitzicht hoeft een uitschuiver geen grote ramp te zijn. Al weten ook andere ploegen dat Club na een Europese wedstrijd 'te pakken' is. 'Maar niks garandeert dat de voorzichtige aanpak nu wel tot succes leidt. De ploegen die de volgende weken Club op hun weg vinden, weten dat er iets te rapen valt.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws