Update: 'Ribery rookt de vredespijp na slaande ruzie met journalist'

Update: 'Ribery rookt de vredespijp na slaande ruzie met journalist'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 20:04wo 14-11-2018 om 20:04

Franck Ribéry heeft het na afloop van Borussia Dortmund - Bayern München aan de stok gekregen met een journalist. Volgens BILD heeft de Fransman een paar klappen uitgedeeld aan Patrick Guillio, een verslaggever van BeIN Sports.

Bayern verloor het duel met Dortmund met 3-2, waardoor Ribéry behoorlijk chagrijnig was na de wedstrijd. Onderweg naar de spelersbus kwam het tot een confrontatie met Guillo, die naar verluidt kritisch was op de prestaties van de Fransman. Het verhaal gaat dat Ribéry hem met de platte hand drie tikken in het gezicht heeft gegeven en hem vervolgens een duw gegeven heeft. Na de onrust stapte hij op de spelersbus.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic bevestigt tegenover BILD dat er iets gaande is tussen Ribéry en Guillio. "Franck Ribéry heeft ons verteld dat hij een woordenwisseling had met zijn landgenoot Patrick Guillio, die hij al een aantal jaren kent."

Volgens Salihamidzic zijn Ribéry en Guillio van plan om het spoedig bij te leggen in een persoonlijk gesprek. "Mr Guillio heeft ons al laten weten dat hij daarvoor open staat." De achterstand van Bayern op koploper Dortmund is na de nederlaag van zaterdagavond zeven punten. 

Update 19.59: Franck Ribéry heeft zijn excuses aangeboden aan de Franse tv-analist Patrick Guillou. De Franse aanvaller van Bayern München viel zijn landgenoot na Der Klassiker tegen Borussia Dortmund (2-3) verbaal en fysiek aan. De twee hebben inmiddels de vredespijp gerookt bij een onderhoud in München, waarbij ook sportief directeur Hasan Salihamidzic aanwezig was.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws