Mourinho zag het graag anders: Stel je voor dat ik Fellaini nog kan inbrengen

  Mourinho zag het graag anders: "Stel je voor dat ik Fellaini nog kan inbrengen"

  Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 22:19zo 11-11-2018 om 22:19

  Manchester United maakte zondagavond geen schijn van kans in de Manchester Derby. Stadsgenoot City speelde bij momenten met de rivaal en won uiteindelijk met 3-1-cijfers. De troepen van José Mourinho brachten amper wat op de mat, al had de trainer wel lof voor Marouane Fellaini.

  Bij afwezigheid van Paul Pogba kreeg onze landgenoot nog eens een basisstek op het middenveld. Die verantwoordelijkheid vervulde hij lang niet slecht. "Natuurlijk misten we Pogba", geeft Mourinho toe op de website van Man U. "Eén van de zaken die ons plan een beetje brak, of veel eigenlijk, is het feit dat Fellaini moest starten."

  Mourinho verduidelijkt wat hij bedoelt met die krasse uitspraak. "Hij is niet in staat om negentig minuten te spelen. Hij was fenomenaal in zijn inspanningen, maar was er gewoon niet toe in staat. Normaal moet je je voorstellen dat ik Fellaini in het slot van de wedstrijd kan inbrengen. Je moet je voorstellen dat hij er fris inkomt bij 2-1 met 25 minuten te gaan. Dat is belangrijk voor ons."

  Poll

  Speelde Fellaini een verdienstelijke wedstrijd?

  (144 stemmen)

  Plaats een reactie

  woensdag 14 november 2018 om 07:34
  Dieje mourinho vinnek echt genne goeie trainer al die ploegen wille vooruit voetballen en dieje parkeert altijd zen bus he en dan die uitspraken wa zou fellaini nu geen 90 mijn kunne volhouden dieje heeft zeker een verdienstelijke wedstrijd gespeeld
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws