Preud'homme niet helemaal tevreden na zege: We krijgen meer dan we verdienen

Preud'homme niet helemaal tevreden na zege: "We krijgen meer dan we verdienen"

Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 21:08zo 11-11-2018 om 21:08

Standard Luik heeft voor de eerste keer sinds begin oktober nog eens gewonnen in de competitie. De troepen van Michel Preud'homme wonnen met 0-2 op het veld van KV Kortrijk. Toch was de coach van de Rouches niet helemaal tevreden.

"We moeten eerlijk zijn: vandaag krijgen we misschien wat meer dan we verdienden, maar er zijn al zoveel wedstrijden geweest dat we meer hadden verdiend en het niet kregen", vertelde Preud'homme na de match volgens Sporza. "We misten vooral frisheid om zelf meer aan de bal te komen en het spel te maken."

Standard kwam erg vroeg op voorsprong tegen Kortrijk. Na minder dan een minuut lag de bal al in het mandje. "We proberen elke match om zo vroeg te scoren. We zetten altijd zes of zeven spelers aan de middellijn bij de aftrap. Met Mpoku in de ploeg heb je iemand die zo'n diepe bal ook durft te geven."

"We wisten hoe dan ook dat we het lastig zouden hebben hier, zo snel na de verplaatsing naar Krasnodar, maar dan moet je pal staan. En dat hebben we goed gedaan. De mentaliteit was heel goed", besloot de coach van Standard.

Lees ook: Standard herpakt zich en wint op het veld van KV Kortrijk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws