'Notoire laatkomer Dembélé zorgt weer voor opschudding bij FC Barcelona'

'Notoire laatkomer Dembélé zorgt weer voor opschudding bij FC Barcelona'

11-11-2018 20:45
1

Ousmane Dembélé blijkt onverbeterlijk. De Franse aanvaller ontbrak zondag in de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor de thuiswedstrijd tegen Real Betis en kwam wéér te laat.

Barcelona verplicht spelers die buiten de wedstrijdselectie vallen om zich 45 tot 15 minuten voor de aftrap te melden in Camp Nou. Dembélé parkeerde zijn auto echter om 16.13 uur bij het stadion, terwijl Barça - Betis om 16.15 uur begon. De Fransman miste daardoor de eerste minuten van de wedstrijd.

Het is de tweede keer in drie dagen dat Dembélé negatief in het nieuws komt. Hij liet vrijdag verstek gaan bij de training zonder dat hij de club hierover had ingelicht. Toen medewerkers van Barcelona hem anderhalf uur lang probeerden te bereiken, stond zijn mobiel uit.

Na afloop van Barcelona - Real Betis (3-4) werd Gerard Piqué gevraagd naar de situatie van Dembélé. "Hij heeft heel veel talent en veel ruimte om zich te verbeteren. Wij zijn er om hem te helpen. We zijn allemaal jong geweest, we hebben allemaal fouten gemaakt. Voetbal is 24 uur: je moet het leven van de eerste tot de laatste minuut."