Standard herpakt zich en wint op het veld van KV Kortrijk

11-11-2018 19:53
5

Standard Luik heeft zich herpakt na de slechte resultaten van de afgelopen weken. De manschappen van coach Michel Preud’homme wonnen op het veld van KV Kortrijk.

Nog geen halve minuut was de wedstrijd bezig of de netten waren al aan het trillen. Samuel Bastien kraakte zijn schot waarna Maxime Lestienne de bal kon binnenleggen. De eerste helft ging over en weer met kansen langs beide kanten. Ook KV Kortrijk kwam een paar keer gevaarlijk opzetten voor rust maar Ochoa hield zijn netten schoon.

In de tweede helft kwamen er minder kansen, ook Standard zat niet meer goed in de wedstrijd. Toch waren het de Rouches die nog scoorden. Een kwartier voor tijd werd Mpoku neergehaald in de zestien en penalty voor Standard. Mpoku zette die zelf om en de 0-2 was een feit. Er vielen nog een paar kleine kansjes, maar uiteindelijk bleef de eindstand bij 0-2 voor Standard.