Man Van De Match reageert: Ik was twijfelachtig voor de wedstrijd

Man Van De Match reageert: "Ik was twijfelachtig voor de wedstrijd"

Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 16:30zo 11-11-2018 om 16:30

Het heeft lang geduurd, maar Sven Kums was eindelijk eens dé uitblinker van RSC Anderlecht. Tegen zijn ex-ploeg trof hij twee keer raak.

Anderlecht won zondag met 2-0 van Gent. Met een vrije trap in de tweede minuut opende Kums de score. Na de pauze besliste de middenvelder met een pegel de match. "Dit doet me plezier. Dit doet ons allemaal plezier", stelde Kums voor de camera van Play Sports.

Gent speelde lang met tien man en moest in het slot van de partij door met negen. "Eigenlijk hadden we vandaag nog meer kunnen scoren. Zij hadden ook kansen, maar tegen tien man mag je het niet weggeven."

Bijna had Kums zondag niet gespeeld. "Nog bij de opwarming was ik twijfelachtig. Ik heb last van de rug, maar ben blij dat ik geprobeerd. Het is lang geleden dat ik nog eens scoorde. Hopelijk was het de eerste van veel goals."

Door de zege nadert Anderlecht tot op één punt van Club Brugge. "Over de competitie mogen we niet klagen. Daar pakken we onze punten. In Europa en de Beker van België zijn we te vroeg uitgeschakeld geworden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws