CL vergiftigd geschenk voor Club? 'Vermoeidheid mag het excuus niet zijn'

CL vergiftigd geschenk voor Club? 'Vermoeidheid mag het excuus niet zijn'

Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 12:48zo 11-11-2018 om 12:48

Clinton Mata keerde zaterdag met Club Brugge terug naar zijn ex-ploeg Charleroi. Een leuke terugkeer werd het niet. Mata werd meermaals uitgefloten door de Charleroi-supporters én verloor dan nog eens met 2-1.

"Ik heb hier geen verklaring voor", reageerde hij achteraf op de website van Club Brugge. "Vermoeidheid mag alleszins niet het excuus zijn, want we zijn profs en moeten dus ook twee matchen per week aankunnen", zegt hij.

Een gebrek aan vertrouwen is het niet. "We waren alleszins vol vertrouwen naar hier gekomen en hadden ook alles in handen om hier te winnen. Je weet op voorhand dat dit zware matchen zijn, zeker tegen een ploeg die ons goed kent."

Het puntenverlies komt ook hard aan. "Het was in elk geval een vermijdbare nederlaag. We hebben vaak gedomineerd, maar niet gewonnen. Dat is voetbal. Of het voor mij speciaal was om hier terug te keren? Absoluut, want ik heb hier mooie tijden meegemaakt", besluit hij.

Plaats een reactie

zondag 11 november 2018 om 13:06
Ik zie het helaas (nog?) niet in deze jongen, Mata wisselt een goede voorzet af met een pas naar de tegenstander, loopvermogen niets over te zeggen maar het is voorlopig nog de net niet pasjes wat hopelijk voor hem komt door zen blessure en hij nog steeds zen vorm iets of wat moet terugvinden. Gisteren ook vaak dubbele dekking net zoals op Vlietinck zen flank wat het natuurlijk ook extra moeilijk maakt maar toch, geen wauw gevoel momenteel
Vind ik leuk
zondag 11 november 2018 om 13:11
Ik zie het ook niet in Mata ,maar moeten hem tijd geven. Was niet alleen hem die slecht speelde de hele verdediging op Mechele na was zwak zelf Nakamba zag er niet goed uit
Vind ik leuk
zondag 11 november 2018 om 14:36
Rits heb ik het gevoel dat die tegen een plafond speelt. Was gisteren op niveau maar zal volgens mij nooit nog 'beter' worden. Vlietinck ja die jongen op links ging niet, die heeft weinig echte ervaring op hoogste niveau dan kun je daar niet mee experimenteren. Charleroi had 2-3 flitsen waar Horvath er nog 1 lekker van stopt maar helaas, pieken in de playoffs !
Vind ik leuk
zondag 11 november 2018 om 14:41
Dat ze maar rap een paar verdedigers kopen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws