UPDATE: Toch geen transfer voor flop van Club Brugge: Hij keert niet terug

UPDATE: Toch geen transfer voor flop van Club Brugge: "Hij keert niet terug"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 11:47za 17-11-2018 om 11:47

Het Belgisch verhaal van Dortin Rotariu lijkt stilaan op zijn einde gekomen te zijn. De Roemeense middenvelder kon de verwachtingen nooit helemaal inlossen. Een terugkeer naar zijn thuisland lonkt.

Het Roemeense Digisport geeft aan dat FCS Boekarest grote interesse toont in de aanvallende middenvelder. De topclub zou Rotariu maar al te graag opnieuw naar Roemenië halen.

Club Brugge is niet overtuigd door Rotariu, maar wil hem ook niet zomaar laten gaan. Het verlangt naar verluidt een som tussen de 2 en 2,5 miljoen euro voor de middenvelder.

Rotariu werd in januari 2017 door Club Brugge naar België gehaald, maar kon nooit echt overtuigen. Na zes maanden Club Brugge werd hij uitgeleend aan Royal Excelsior Moeskroen. Ondanks enkele goede prestaties leende Club Brugge hem dit seizoen opnieuw uit, aan AZ. Ook in Nederland wisselt de Roemeen de goede met slechte prestaties af.

Update 12/11, 18.42 uur: Gigi Becali, de flamboyante voorzitter van FCS Boekarest, heeft aan het Roemeense EVZ bevestigd hij momenteel onderhandelt over de transfer van Rotariu. "Club Brugge vraagt twee miljoen euro, terwijl ik 500.000 euro bied. We zijn aan het onderhandelen", verklaarde Becali.

Update 17/11, 11.47 uur: De kans dat Rotariu terugkeert naar Roemenië wordt steeds kleiner. Volgens familielid Ilie Rotariu is er namelijk helemaal geen sprake van een transfer. "Hij is absoluut niet van plan om terug te keren naar Roemenië", klinkt het in de Roemeense media.

"Hij is pas drie maanden bij AZ en speelt daar ook. Daarnaast heeft hij ook nog een contract bij Club Brugge", klinkt het. Een verlengd verblijf bij Club Brugge lijkt hij dus ook niet uit te sluiten, al lijkt de kans klein dat hij nog blijft bij de Bruggelingen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws